torstai 23. heinäkuuta 2009

Taivaallinen pajavasara

Viikko sitten, 16. heinäkuuta, riehui meidän kulmilla ukkonen. Taivaallinen pajavasara paukutteli niin että säkenet sinkoili. Yhden kipinän Suuri Seppä suuntasi myös laajakaistan modeemiin. Kuului paukahdus ja savun hälvettyä saimme huomata laajakaistasopimuksen rauenneen toistaiseksi. Myös keskusyksikkö vaikeni.

Kaikkea Suomen kesä teettää.
-------------
Viikkohan tuossa meni, että saimme uuden yhteyden perustettua. Vähällähän tuosta ukkostelusta lopulta selvittiin. Harmittaa vain keskusyksikön menettäminen. Siinä meni rekisterit, tiedostot, valokuvat ja mitälie. Tulevaisuudessa kannattaa panostaa varmuuskopiointiin..
-------------
Viime viikkojen aktiviteetteihin sisältyi Maaningan Huiluuruppeemat. Oman kunnan pitäjäjuhliin tutustuimme huiluulauantaina 11.7. Ilmat suosivat ja väkeä oli paljon liikkeellä. Varsinkin nuorille suunnattua ohjelmaa oli paljonkin. Maaninkalaiset musikantinalut saivat esiintymiskokemusta soittaessaan huiluuväelle. Sporttisemmalle porukalle oli katusählyä ja rantalentopalloa.

Viime viikolla vierailimme myös Kiuruveden Iskelmäniityillä. Siellä oli avajaispäivänä keskiviikkona väkeä kuin pipoa. Ja sama meno oli jatkunut läpi viikon.

Veimme Kiuruvedelle Perussuomalaisten teltan, jota Kiuruveden torilla Knuutisen Mauri isännöikin suurella menestyksellä. Paljon kiinnostuneita oli käynyt Mauria jututtamassa. Ympäri Suomen.


Tulevaisuudessa Perussuomalaiset tulevat näkymään erilaisissa tapahtumissa ympäri maakuntaa.

Meidän keinomme kannatuksen vahvistamiseen on yksinkertainen. Olemme siellä missä tavallinen kansakin on.

Mieluummin torin reunalla teltassa kansalaisten tavoitettavissa kuin herraporukan kabinettikähminnöissä tai salamyhkäsuhmuroinnissa.

Ei kommentteja: