maanantai 16. helmikuuta 2015

Kuvasatoa kampanjatapahtumista

Olen kiertänyt alkuvuoden aikana maakunnan alueella erimuotoisissa tapahtumissa. Tapahtumista olen pyrkinyt myös jälkikäteen liittämään tunnelmakuvia. Näitä kuvia olen jakanut sosiaalisessa mediassa. Laitan tähän blogini oheen myös muutamia kuvia kampanjatapahtumista. Kuvassa oikealla kanssani kujeilee kaavilaisvaltuutettu Yrjö Pimiä, kuva on Kuopion tammimarkkinoilta 21.1.
Lauantaina 24.1. vierailin kampanjatyön merkeissä Tervossa ja Vesannolla. Kuvassa vasemmalla poseeraamme Tervon valtuutetun, Juhani Tähtivaaran kanssa. Kuvassahan on vierekkäin pitäjien teknisten lautakuntien puheenjohtajakollegat. Samanlainen luottamustehtävä pesti; minulla ja Juhanilla.
Vesannolla mehutarjoilun merkeissä ja mukavan jutustelun lomassa. Juttukaverina ja kampanjatyötä avustamassa Vesannon kunnanvaltuutettu Risto Simonen.






Oman harrastustaustani johdosta minulle hyvin mieluinen kampanja-areena on Kuopiossa Sorsasalon ravirata. Oikeanpuoleisessa kuvassa olen Sorsasalossa 31.1. valtakunnallisissa Toto76-raveissa. Ravikansa on erittäin vastaanottavaista kohdeyleisöä. Ja ravivihjeet - ne menivät vähän sinnepäin.. 76-pelissä viisi oikein, ei tarvinnut ihan karkuun luikkia, vaikka lunastamaan emme päässeetkään.

Sonkajärvellä vierailin kampanjatyössä 7.2. paikalla oli tosi ilahduttavasti paikallisyhdistyksen väkeä - ja iloisella mielellä, kuten kuvasta näkyy.

Samalla viikolla vierailin myös Kiuruvedellä 5.2. - toritorstaina. Kiuruvedestä on mainittava, mukavan meiningin lisäksi, naapuripaikalla sijainnut toriyrittäjä. Mykykeittoa tarjolla - litran astia matkaan. Kotiin tultua ei nälkä kauan riivannut.

Sonkäjärveltä jatkoin Iisalmeen. Aurinkoinen ilma sai mietteliääksi. Edelleenkin, kuten mykykeittoseutukunnan kuvaan kuuluu, kotievääksi lähti kampanjaplazan päivittäistavaramarketista litran astia juuri sitä: Mykykeittoa!
Maanantaina 9.2. olin edustamassa ryhmämme ehdokasjoukkoa ja ryhmäämme Kuopiossa Hotelli Scandicissa "Millä Kuopio lämpiää?" seminaarin paneelikeskustelussa. Ehdokastyö ja paneeleihin osallituminen yhdessä eri ryhmien edustajien ja ehdokkaitten kanssa avartaa myös omia näkemyksiä.
Viime viikonloppuna oli lauantain teemana ystävänpäivä. Lauantaille 14.2. tämä päivä sattui. Päivän teemaan liittyen suklaasydämiä jaettiin Leppävirralla ja Petosen kauppakeskuksella. Teimme nämä vierailut yhteistyössä kansanedustaja Kimmo Kivelän kanssa.


Lapinlahden maakuntaviestit hiihdettiin 15.2. pikkunapakassa pakkassäässä. Välillä piti käydä varpaita sulattelemassa. Olimme tapahtumassa yhdessä ehdokaskollega Minna Reijosen kanssa. Oheisessa kuvassa vasemmalla olemme Haminamäen hiihtokeskuksen kisatorin esittelypisteellä.

Ei kommentteja: