torstai 30. syyskuuta 2010

Seurakuntavaalit

Marraskuussa järjestetään suurimmassa kansankirkossamme seurakuntavaalit. Vaaleissa valitaan kirkkovaltuutetut samaan tapaan kuin kuntavaaleissa valitaan kunnanvaltuutetut.

Olen ehdolla seurakuntavaaleissa Yhteinen seurakunta -valitsijayhdistyksen listalla. Tällä listalla on yhteisen seurakuntamme jäseniä laidasta laitaan. Toinen valitsijayhdistys Kotikirkko koostuu Keskustaa lähellä olevista seurakuntalaisista.

Olin iloinen kun näin taannoisesta paikallilehdestä, Uutis-Jousesta, seurakuntavaaliehdokkaat. Meidän listalla on 18 ehdokasta. 18 ääntä on siis kasassa. Ehdokkaamme omat eri puolueryhmistä ja joukossa on myös sitoutumattomia. On hienoa kuulua tällaiseen "rajattomaan" joukkoon.

Lokakuun ensimmäisenä päivänä ehdokkaat saavat ehdokasnumeronsa. Seurakuntavaalit -sivustolta voit saada lisätietoja seurakuntavaaleista.

Tähän blogiini tuon lähiaikoina taustoja ehdokkuudelleni vaaleihin sekä itselleni ja valitsijayhdistykselleni tärkeitä asioita.

Toivottavasti saan blogini lukijat innostumaan seurakuntavaaleista. Äänestämällä seurakuntavaaleissa voit vaikuttaa kotiseurakuntasi päätöksentekoon ja -tekijöihin.

Tärkeintä on äänestää.

Ei kommentteja: