lauantai 15. elokuuta 2009

Torin täysi PerusS-kansaa

Tänään Kuopion torilla paistoi aurinko perussuomalaisille. Kuopion paikallisosaston ideoima ja järjestämä kahvitarjoilu veti väkeä enemmän kuin mihinkään PeruS -tapahtumaan aiemmin Pohjois-Savossa.

Tapahtuma osoitti, että perussuomalaisille on tilausta.

Moni kyseli miksi nyt on kahvitarjoilu, eihän nyt ole vaaleja tulossa. Oli mukava vastata, että juuri siksi. Meillä on tarjota kansalle muutakin ohjelmaa kuin vaalirahoitusparodiaa kansalaisten rahoilla. Tätä vaalirahoituspullaahan on vanhojen puolueiden taholta tarjoiltukin koko kesän ajan.

Perussuomalaisten toritapahtuman ohjelma tarjosi kahvia ja vehnästä varttuneemmalle väelle ja pikkuväelle mehut ja ilmapallot. Moni kyseli ketkä musisoinnista vastasivat. Vierailevina tähtinä olvat musikantit Koillis-Savon suunnalta. Laulusta ja juonnoista vastasi Mika Wallius, valtuutettumme Juankoskelta. Kiitokset soittomiehille sinne suuntaan.

Kansanedustaja ja piirin puheenjohtajan, Pentti Oinosen, puheen kärki suuntautui tarkasti vaalirahoituskeskusteluun. Ja osui napakymppiin.

Toriväkeä jututtaessa sai poikkeuksetta kannustusta osakseen. Ihmiset olivat kiinnostuneita toiminnastamme ja antoivat varauksettoman tukensa. Eurovetoisesta valtapelipolitikoinnista on päästävä ihmisläheiseen asioidenhoitoon. Erityisen mukavaa oli huomata, että tapahtumaan oli lähdetty etäämmältäkin maakunnasta. Varpaisjärveltä, Karttulasta, Varkaudesta...

Nyt on perussuomalaisille kysyntää!

Ei kommentteja: