lauantai 19. syyskuuta 2009

Lapinlahdella 190909

Lauantai aamupäivän ohjelmassa oli vierailu Lapinlahdelle. Siellä Perussuomalaisten Lapinlahden paikalliosasta järjesti toritapahtuman. Kuten asiaan kuului oli kahvin ja pullan lisäksi tarjolla väkevää perussuomalaista kerrontaa.

Paikalla oli puhumassa kansanedustaja Pentti Oinonen. Perus-Pentti toi eduskunnan ja puoluejohdon terveiset. Puheen kärkenä oli ensi vuoden talousarvion painotukset. Vanhojen puolueiden "pyynnöistä" johtuen myös vaalirahasalailu ja -seikkailut saivat osansa sanailusta.





Kahvi maistui kuulijakunnalle ja teltallamme vieraili mukavasti toiminnastamme kiinnostunutta väkeä. Erityisen mukavaa on tutustua ja vaihtaa kuulumisia paikallistason vastuunkantajien; valtuutettujen ja muiden luottamushenkilöiden kanssa. Samanlaisten arjen asioitten kanssa painitaan pitäjien valtuustoissa. Varmasti huoli kuntataloudesta ja palveluiden tuottamisesta on yhteinen. Kotikunnasta tai -kaupungista riippumatta.

Hyvällä yhteistyöllä piiritasolla on mahdollisuus tuoda uudenlaisia näkökulmia paikallistason ongelmia ratkottaessa. Olemalla vahvasti maakunnallisesti esillä painoarvomme päätöksentekijöinä kasvaa.

Yhteistyö piiritasolla puoluetyössä ja ennen kaikkea paikallinen yhteistyö muiden ryhmien kanssa on avain kasvuun ja menestykseen maakunnassa. Merkki on sellainen, että kiinnostus toimintaamme kohtaan on kasvussa. Rehelliselle ja reilulle vaihtoehdolle on nyt tilausta.

Täysillä etteenpäin.

Ei kommentteja: