keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Raveissa - joskus molemmin puolin tietä!

Oheinen kuva on otettu Iisalmen urheiluhallin joulumarkkinoilta 30.11. valokuvaamo KuvaTuulos oli tapahtumassa ottamassa jouluisia valokuvia markkinavieraista. Pääsin valokuvaan joulupukin kanssa. Ei pelottanut paljon yhtään.

Lähinnä seuraavia tapahtumia Keiteleen Perussuomalaisten ja oman eduskuntavaalikampanjan tiimoilta ovat seuraavat:

Perjantaina 12.12. paikallisyhdistyksen järjestämä glögitilaisuus Keiteleellä K-Market Reimarin edustalla klo 10.00-11.30. Olen paikalla, tule Sinäkin. Paikalla poikenneet osallistuvat arvontaan, jossa onnekkain voittaa kaksi kiloa kahvia!

Lauantaina 13.12. T75-ravit Kuopion Sorsasalossa. Olen paikalla, tule Sinäkin. Seuraa ravien käsiohjelman vinkkejä - päädyt blogiini! Tähän blogiin päivitän torstain-perjantain aikana T75-vihjeet sekä troikkavihjeen. Tehhään kunnon toto, vaikka köyhä meill´ on koto!

Sunnuntaina 14.12. minä lähden Pohjois-Karjalaan, en verkkareissa vaan farkuissa! Silloin on vuorossa Joensuun joulumarkkinoiden toinen päivä. Olen paikalla, tule Sinäkin.

Ja otsikkoni blogissa; kansantaiteilija Jaakko Teppo, hän on tunnettu kovasta ravi- ja totopeliharrastuksestaan. Häneltä kysyttiin kerran "onko Jaska käyny raviloissa?" "Kyllä on tullut käytyä, joskus molemmin puolin tietä!"

Joo, muistan opiskeluajoilta Joensuusta käyneeni Linnunlahden raviradalla. Ratakahviossa oli pöytä, jossa oli asiantuntevan oloista juurikansaa. Yksi miehistä oli huopatossuineen jotensakin tutun oloinen. Jaakko Teppohan se tietenkin oli!


Ei kommentteja: