torstai 18. lokakuuta 2012

Kampanjatunnelmia

Keiteleen Perussuomalaiset on olleet mukavasti esillä Pielavesi-Keitele -paikallislehdessä. Uskomme ilmoitusten antaneen positiivisen kuvan toiminnastamme ja olemme saaneet tapahtumissamme paljon positiivista palautetta.

Olemme järjestäneet lukuisia tapahtumia. Heinäkuussa olimme torilla piirrättämässä kuntakarttaa Pohjois-Savoon. Isoin osa karttaharjoituksiin osallistuneista piti itsenäistä Keiteleen kuntaa tai Nilakan yhteistoiminta-alueen kunnista muodostuvaa karttaharjoitelmaa houkuttavimpana vaihtoehtoina.

Elokuussa osallistuimme Keiteleen hevosystäväinseuran  markkinoille sekä isännöimme Juha Väätäisen ja Kimmo Kivelän kansanedustajavierailuja.

Lokakuussa saimme olla mukana Keiteleen harjoitusraveissa ja kansanedustaja Pentti Oinonen vieraili Keiteleellä 15. lokakuuta. Tapahtumista on ollut osin kirjoituksia paikallislehdessä ja myös joka kotiin jaetussa Perussuomalaiset -lehden vaaliliitteessä.

Omaa kampanjaani vauhditin kannattajakortilla joka myös meni Keiteleen jokaiseen talouteen.

Toivon, että kampanjamme vaikuttaa keiteleläisiin äänestäjiin. Merkit ovat hyvät. Ennakkotietojen mukaan keiteleläiset ovat olleet normaaliin tapaan Pohjois-Savon ahkerimpien ennakkoäänestäjien joukossa. Mainonta on tehonnut. Äänestäjät ovat olleet liikkeellä.

Kannustan äänestäjiä edelleen aktiivisuuteen.

Äänestäkää.

Perussuomalaisia.

Tai jotakin muuta - kunhan äänestätte!

Ei kommentteja: