perjantai 5. kesäkuuta 2009

Ylen pitkä aika

Aivan kuntavaalien alla oli radiossa juttua ehdokkaiden blogi -kirjoittelusta. Päivitysten innokkuudesta tai.. innottomuudesta.

Esimerkkinä oli puoluejohtajat. Verkkaista oli puoluejohtajien kirjoittelu ja nettipäiväkirjan päivittäminen. Radiojutun jälkeen sivut päivittyivät itse kullakin melko nopeasti.

Ajattelin tuolloin, että blogin päivittäminen ja nettipäiväkirjan pitäminen on pieni juttu. Noh, niin se onkin, mutta siitä huolimatta minultakin meni puoli vuotta, että sain itseni bloggaamaan taas.

Että ylen pitkään vei..

Puolen vuoden aikana on tapahtunut monenmoista. Kuntapolitiikassa ollaan päästy hyvään vauhtiin ja Maaningan Perussuomalaiselle valtuustoryhmälle on löytynyt oma paikkansa. Myös lautakuntiin saimme haluamamme paikat.

Valtuustokausi on alkanut sopuisasti.

Maakuntatasolla tulin valituksi Pohjois-Savon Perussuomalaisten piirisihteeriksi ja niissä puitteissa on piiritason työskentely alkanut käydä tutummaksi. Pitäjien Perussuomalaisiin on tehty tuttavuutta samoin kuin tiedotusvälineiden edustajienkin kanssa.

Nyt käynnissä oleva EU-vaalikampanja on työllistänyt normaalien maatilan kevättöiden ohessa. Välillä on kiirettä pitänyt.

Huomenna on tarkoitus lähteä katsomaan EU-vaalikampanjoinnin loppukiriä kaupunkiin. Ääniä on antamatta vielä paljon ja on oltava ahkera, että äänet löytävät myös Perussuomalaisten vakan.

Ei kommentteja: