sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Toreilla ja turuilla

Eilinen lauantaiaamu meni makkaranpaiston merkeissä. Maaningan Perussuomalaisten kuntavaalitapahtuma tarjoili grillimakkaran, mehun ja pikku naposteltavan lisäksi myös asiapitoista keskustelua. Olihan välillä toki huumorillakin sijansa.

K-Market hopparin parkkipaikalla kävi melkoinen hyörinä. Muista ryhmittymistä näet myös Kokoomus ja Keskusta olivat paikalla. Väkeä piisasi.

Olimme varanneet tilaisuutta varten 12 kiloa makkaraa ja kaikki meni. Monen kuntalaisen kanssa vaihdettiin kuulumisia napostelun lomassa ja moni osoitti sympatiaa Perussuomalaisten ajatuksia kohtaan. Tuntuisi olevan tilausta vaihtoehdolle. Monien mielessä oli kyllästymistä viime aikoina vallinneeseen menoon Maaningalla.

Ehdokkaana ei voi kuin kannustaa ihmisiä äänestämään. Mitään ihmelupauksia ei voi lähteä tekemään. Jos tuntee tyytymättömyyttä nykypäättäjiin ainoa keino vaikuttaa muutokseen on äänestää muutoksen puolesta.

Vilkkaasta päivästä jäi hyvä mieli. Kiitokset kaikille Perussuomalaisten luona vierailleille. Saimme vahvan viestin äänestäjiltä. Toivon mukaan nämä viestit kiirivät myös äänien muodossa vaaliuurniin.

K-kauppias Mirja Hoffrenille erityiskiitokset, että saimme luvan tilaisuudellemme. Kiitoskukat toimitettiin tapahtuman päätteeksi.

Hyvin mahduttiin K-Market Hopparin pihalle kaikki kilpailevat ryhmittymät. Toistemme luona vierailtiin tarjoiluista nauttimassa. Samaan pöytään mahdutaan varmasti myös vaalien jälkeen.

On mahduttava.

Ei kommentteja: