tiistai 21. lokakuuta 2008

Väylä

Kuntavaaleja edeltävinä päivinä on saapunut vaalipostia. Mainoksissa luvataan, aiotaan ja vireille saatetaan. Yksi aihe yhdistää varmaankin useimpia ryhmittymiä. On huomattu, että pitäisi saada kevyenliikenteen väylä välille Kinnulanlahti-Hamula.

Minulla oli mahdollisuus osallistua keskusteluun heinäkuussa 2007. Silloin asia nousi esille Maanigan kunnan pitäjäjuhlilla; Huiluuruppeemilla.

Tämän tapahtuman jälkeen otin yhteyttä paikallislehteemme. Uutis-Jousen toimittaja kutsui minut avustajakseen jutun teossa. Sain sanoa näkemykseni asiassa. Minun mielestäni kyseinen väylähanke oli levännyt jo tarpeeksi pitkään "vähemmän kiireellisten asioiden pinkassa".

Samaan aikaan Maaningalla saatettiin vireille Halolan tutkimusnavettahanke. Enhän minä toki hanketta vastustanut mutta tokaisin haastattelussa kantani: "tutkimus ohitti turvallisuuden".

Sain jutusta risuja ja ruusuja.

Ilahduttavaa asiassa on se, että reilu vuosi myöhemmin monet valtuustoryhmät ovat asettaneet tavoitteekseen ko väylähankkeen. Sama ilmiö toteutuu neljän vuoden välein.

Kuntavaalien alla.

Ei kommentteja: